Over ons

Over ons

Wat is KandidatenWijzer?
KandidatenWijzer is een uniek platform waarop alle 54,966 kandidaten die meedoen aan de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022 zich kunnen presenteren aan alle Nederlanders. En waarmee 13 miljoen kiezers de kandidaat van hun voorkeur kunnen vinden om op 16 maart op te stemmen. Elke kandidaat heeft op kandidatenwijzer.nl een eigen profiel dat bekeken en gedeeld kan worden. Zo kunnen kiezers eenvoudig kennis maken met kandidaten die vaak minder bekend zijn en daardoor meer kans hebben om gekozen te worden..

Wie zitten er achter KandidatenWijzer?
KandidatenWijzer is een initiatief van Maurice Pahladsingh en een grote groep maatschappelijk betrokken vrijwillgers. Met kandidatenwijzer.nl willen wij op basis van onafhankelijke informatie de kiezers en de kandidaten dezelfde kansen bieden om zich te informeren, te kiezen en gekozen te worden.

Onafhankelijkheid en gebruik gegevens
KandidatenWijzer is financieel en politiek onafhankelijk en zet zich in ‘voor iedereen’. De informatie die we tonen op de website is vrij te gebruiken voor onderwijs, onderzoek en officiële en erkende nieuwsgaring mits er een verwijzing naar de website van kandidatenwijzer is opgenomen. Ander gebruik, zoals commercieel (her)gebruik is nadrukkelijk niet toegestaan, zonder schriftelijke voorafgaande toestemming.

Website & marketing

KandidatenWijzer liet logo, huisstijl, animatie en website ontwikkelen door:

Pagina delen
Send this to a friend